Om oss och kliniken

INQLUSIVE är en kvalitetsklinik med fokus på naturlig hälsa och skönhet ur ett holistiskt perspektiv. 

Vi erbjuder estetiska cellulitbehandlingar och fettreducerande behandlingar med Kryoterapi, Vakuumterapi, Ljusterapi och Muskelstimulering som grundläggande behandlingstekniker. Men fettreducering och fettfrysning med Kryoterapoi och Vakuumterapi är mycket mer än estetiska skönhetsbehandlingar. Vi har en unik kunskap inom Cellulitbehandlingar och Bindvävsmassage samt Fettreducering och Muskelstimulering, men hjälper även klienter med smärta, rehab, ödem samt lipödem.

Friskvård, Massage och Lymfhälsa ligger oss varmt om hjärtat och vi har alltifrån Idrottsmassage samt Friskvårdsmassage till mer avancerade massagebehandlingar som Lymfmassage och Djupgående Bindvävsmassage.

Hos oss kan du även ta ett helhetstag gällande din hälsa genom att genomgå en Holistisk Hälsoanalys, få guidning gällade kost och livsstil eller köpa kosttillskott, mineraler, vitaminer mm.

Du kan även unna dig en Ansiktsbehandling med resultatinriktade ekolyx-produkter från svenska M Picaut Swedish Skincare. Med eller utan Kryoterapi. 

Huvudkliniken INQLUSIVE ligger i Önnered, strax väster om Göteborg City och vi har en filial i Varberg där vår ägare Anna erbjuder behandlingar ett par tillfällen per månad.

Varmt välkommen! /Team INQLUSIVE

Team Inqlusive

Anna Bille

Diplomerad Kryo- & Insculptterapeut
CEO & Klinikansvarig

Carin P Vestergren 

Diplomerad Idrottsmassör, Kryo- & Insculptterapeut, PT & Kostrådgivare

LINDA JERVANDER

Holistisk Hälsocoach & Kostrådgivare

VILL DU BLI EN INQLUSIVE?

Kontakta Anna Bille på hello@inqlusive.se

REcensioner Från BOKA DIREKT

En ljuvlig och harmonisk miljö, både från att man stiger in från havsluften utanför till den avslappnade atmosfären inne. Ett fantastiskt välkomnande med underbar personal som verkligen bryr sig om dig och tar hand om dig. Här kan du bli bortskämd som tusan! Kommer köpa presentkort och många andra gåvor från dem! Tack snälla för en trevlig upplevelse!

Sagt om INQLUSIVE

Alltid lika härligt att komma in på salongen. Både Anna & Carin sprider värme och en otrolig fin kunskap om hälsa och kost. Ett ställe där man känner sig sedd, hörd, väl omhändertagen och dessutom möts man alltid av ett varmt leende.

Sagt om Anna & Carin

Tack för en grymt bra massage Du kommer få många nya kunder nu från mig!

Sagt om Carin

Otroligt fint bemötande! Carin är proffsig, varm och får mig att känna mig trygg och avslappnad. Jag kommer absolut tillbaka!

Sagt om Carin

Jag är så nöjd med mitt första besök hos Anna och min första behandling av fettfrysning mage, ser fram emot denna kur inför sommaren!

Sagt om Anna

Jag är imponerad över vilken effekt dessa behandlingar har och Anna är otroligt kunnig, trevlig och ger dig massor av råd kring vad du kan göra ytterligare.

Sagt om Anna

Första gången hos Carin och det blir fler! Mycket bra och välgörande massage.

Sagt om Carin

Bli en inqlusive!

Fyll i formuläret & få ett PERSONLIGT BEHANDLINGSERBJUDANDE!

Fyll i formuläret nedan och få ett PERSONLIGT ERBJUDANDE på en FETT-  ELLER CELLULITREDUCERANDE behandling!

I "medddelandefältet" beskriver du kort det PROBLEMOMRÅDE du önskar hjälp med så återkopplar vi inom 24 h (vardagar) med ett förmånligt pris på en skräddarsydd behandling just för dig!

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se