Om oss och kliniken

INQLUSIVE är en kvalitetsklinik med fokus på naturlig hälsa och skönhet ur ett holistiskt perspektiv. 

Vi erbjuder estetiska cellulitbehandlingar och fettreducerande behandlingar med Kryoterapi, Vakuumterapi, Ljusterapi och Muskelstimulering som grundläggande behandlingstekniker. Men fettreducering och fettfrysning med Kryoterapi och Vakuumterapi är mycket mer än estetiska skönhetsbehandlingar. Vi har en unik kunskap inom Cellulitbehandlingar och Bindvävsmassage samt Fettreducering och Muskelstimulering, men hjälper även klienter med smärta, rehab, ödem samt lipödem.

Friskvård, Massage och Lymfhälsa ligger oss varmt om hjärtat och vi har alltifrån Friskvårdsmassage till mer avancerade massagebehandlingar som Lymfmassage och Djupgående Bindvävsmassage.

Hos oss kan du även ta ett helhetstag gällande din hälsa genom att genomgå en Holistisk Hälsoanalys, få guidning gällade kost och livsstil eller köpa kosttillskott, mineraler, vitaminer mm.

Du kan även unna dig en Ansiktsbehandling med resultatinriktade ekolyx-produkter från svenska M Picaut Swedish Skincare, Exuviance eller Neostrata samt PRX-T33. Med eller utan Kryoterapi som tillägg.

Huvudkliniken INQLUSIVE ligger i Önnered, strax väster om Göteborg City och vi har en filial i Varberg där vår ägare Anna erbjuder behandlingar ett par tillfällen per månad.

Varmt välkommen! /Team INQLUSIVE

Team Inqlusive

Anna Bille

Diplomerad Kryo- & Insculptterapeut, Holistisk Terapeut samt Diplomerad Lymfmassör. Ägare & Klinikansvarig.

Maria GULLBERG

Auktoriserad Hudterapeut & Holistisk Hälsocoach med 30 års erfarenhet.

LINDA JERVANDER

Holistisk Hälsocoach, PT & Kostrådgivare som kan bokas hos oss på förfrågan.

VILL DU BLI EN INQLUSIVE?

Kontakta Anna Bille på hello@inqlusive.se

REcensioner Från BOKA DIREKT

En ljuvlig och harmonisk miljö, både från att man stiger in från havsluften utanför till den avslappnade atmosfären inne. Ett fantastiskt välkomnande med underbar personal som verkligen bryr sig om dig och tar hand om dig. Här kan du bli bortskämd som tusan! Kommer köpa presentkort och många andra gåvor från dem! Tack snälla för en trevlig upplevelse!

Sagt om INQLUSIVE

Väl omhändertagen som vanligt
mina ben mår bra. och längtar till
nästa gång Kram Britha

Sagt om Anna april 2024

Jättenöjd m Maria och hennes ansiktsbehandlingar. Hon lyssnar och anpassar dem efter mina behov. Provade M Picaut denna gången, med algmask, vilken var väldigt skön. Sedan är Maria bra på bryn och fransar. Passar mig som är ljus.

Sagt om Maria 2024

Alltid lika trevligt och rofyllt att bli behandlad och väl omhändertagen av Maria som gör ett professionellt arbete så jag blir nöjd och tacksam!

Sagt om Maria 2024

Bästa Anna är nog den proffsigaste och ödmjukaste person jag träffat.

Sagt om Anna 2024

Jag är så nöjd med mitt första besök hos Anna och min första behandling av fettfrysning mage, ser fram emot denna kur inför sommaren!

Sagt om Anna 2022

Amazing experience! I was so relaxed during and after the session. Maria was also very knowledgeable in terms of skincare and went out of her way to help me with my eczema. I 100% recommend.

Sagt om Maria 2024

Jag är imponerad över vilken effekt dessa behandlingar har och Anna är otroligt kunnig, trevlig och ger dig massor av råd kring vad du kan göra ytterligare.

Sagt om Anna 2022

Anna är fantastisk. Är både inkännande och proffsig på samma gång. Är alltid lika nöjd när jag går därifrån.

Sagt om Anna 2023

Bli en inqlusive!

Fyll i formuläret & få ett PERSONLIGT BEHANDLINGSERBJUDANDE!

Fyll i formuläret nedan och få ett PERSONLIGT ERBJUDANDE på en FETT-  ELLER CELLULITREDUCERANDE behandling!

I "medddelandefältet" beskriver du kort det PROBLEMOMRÅDE du önskar hjälp med så återkopplar vi inom 24 h (vardagar) med ett förmånligt pris på en skräddarsydd behandling just för dig!

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se