LYSTER & LYFT TILL DIN HY

BEHANDLINGAR FÖR GLOW

Resultatinriktade ansiktsbehandlingar med ekologiska och svensktillverkade lyxprodukter från M Picaut Swedish Skincare samt även Exuviance och Neostrata.

Upplever du problem med din hy och vill ha professionell rådgivning bokar du en hudvårdskonsultation eller behandling hos vår auktoriserade Hudterapeut som även utför behandlingar med Dermalux® samt PRX-T33.

Eller varför inte testa ett naturligt, uppstramande, dränerande och uppiggande “ansiktslyft” där Kryoterapi, Ljusterapi samt Vakuumterapi ingår.

Välkommen att uppleva behandlingar där helheten är inkluderad!

Kryoterapi med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi). Vår Kryomaskin Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Våra terapeuter är diplomerade Kryoterapeuter.

Ansiktsbehandlingar  & ANSIKTSLYFT

Välkommen att uppleva våra ansiktsbehandlingar med fokus på anti-aging där Kryoterapi, Ljusterapi och Vakuumterapoi ofta är en del av behandlingen.

Ansiktsbehandlingar med Kryoterapi är smärtfria och allt fler ser de här naturliga skönhetsbehandlingarna som ett alternativ till fillers, botox samt trådlyft. Kryotekniken ökar cirkulation och kollagenproduktin, ger ett fint lyft samt minskade rynkor och linjer. Kryoterapi är även perfekt för att reducera påsar under ögonen och ger ny spänst lyster till din hy eller reducera oönskade fettdeoåer som tex dubbelhaka. 

Vi erbjuder även avancerade och klassiska ansiktsbehandlingar utförda av auktoriserad Hudterapeut där vi arbetar med eko-lyx-produkter från M Picaut Swedish Skincare, Dermalux® LED samt PRX-T33. Färg och form av bryn samt fransar bokar du separat eller som tillval till din ansiktsbehandling.

LESS IS MORE

Ansiktsbehandling i sin renaste form för dig som delar vår tro på att ren, svensktillverkad & ekologisk hudvård kan skapa magi för din hudhälsa. Vi arbetar med magiska eko-lyxprodukter från svenska M Picaut som verkligen lyfter din hy till nya nivåer oavsett hur dina behov ser ut.

Våra klienter är alltifrån de som vill uppnå maximal anti-aging-effekt till de som behöver lugna, balansera eller ge sin hy en fuktboost för extra glow. 

695 SEK

M PICAUT SOLKYSST

Från GLÅMIG till GLOWIG & SOLKYSST! Väck liv i din hud med en intensiv återfuktning och få en solkysst ton efter bara fyra timmar.

Behandlingen är full av vitaminer, ger en pro-beauty effekt samt revitaliserar trött hud. BEHANDLINGEN INNEFATTAR:

- Hudanalys
- Rengöring i 2 steg
- Peelingmask, ansiktsvatten & fuktserum
- Massage med Golden Elexir Self Tan Drops
- Fuktkräm, ögonkräm, läppbalsam & lyster

 795 SEK

HUDVÅRDSKONSULTATION 

Boka en hudkonsultation med auktoriserad Hudterapeut och få personliga rekommendationer gällande vilka produkter som passar bäst för just din hy.

En konsultation pågår i ca 20 min och kostar 300 sek. Väljer du att boka en behandling eller införskaffa produkter till ett värde på 1500 sek eller mer bjuder vi på konsultationen värd 300 sek.

300 SEK

NATURAL FACELIFT

Resultatfokuserad ansiktsbehandling baserad på en avancerad teknikkombination för maximal effekt samt EKOLYX-produkter från Svenska M Picaut & en dos "Instant Wrinkle Filler" i serumform för den som önskar.
Exempel på fokus- & problemområden:
- Lymfdränage & naturligt lyft hela ansiktet
- Lymfdränage vid svullnader under ögon
- Stimulering av collagen & elastin för reducering av fina linjer samt ökad spänst
- Reducering av "hamsterpåsar"
- Reducering av dubbelhaka
- Uppstramning av hals eller dekolletage
- Rött ljus för cellförnyelse hela ansiktet
- Blått antiinflammatorisk ljus vid inflammation & acne

 

1 495 SEK

Bli en inqlusive!

Fyll i formuläret & få ett PERSONLIGT BEHANDLINGSERBJUDANDE!

Fyll i formuläret nedan och få ett PERSONLIGT ERBJUDANDE på en FETT-  ELLER CELLULITREDUCERANDE behandling!

I "medddelandefältet" beskriver du kort det PROBLEMOMRÅDE du önskar hjälp med så återkopplar vi inom 24 h (vardagar) med ett förmånligt pris på en skräddarsydd behandling just för dig!

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se