KRYOTERAPI & MUSKELSTIMULERING

FETTFRYSNING, STYRKA, TONING & FETTFÖRBRÄNNING

Vi har specialiserat oss på avancerad fettfrysning och fettreducering av oönskade fettdepåer på mage, lår, rumpa och armar. Ofta kombinerar vi kryoterapi med avancerad vakuumterapi samt högintensiv träning med elektroterapi för maximal fettreducerande samt stärkande effekt. Precis som med celluliter samt andra problem kan oönskade fetdepåer ha en mängd olika orsaker och det är därför viktigt att se helheten samt anpassa behandlingen till varje klient. Att se till helheten, kombinera rätt tekniker, behandlingar, eventuella kosttillskott samt coaching inom egenvård är nyckeln till vår framgång samt till nöjda klienter och hållbara resultat.

Upplev stärkande samt fettreducerande behandlingar hos oss på INQLUSIVE  – kliniken där helheten ingår!

30 min med Insculpt kan ge samma resultat som ca 25 000 sit-ups eller squats. Många av våra kvinnliga kunder kommer till oss för att komma i form efter graviditeter och upplever då direkt att de får kontakt med de nedre magmusklerna samt tightar till delade magmuskler. Minskade besvär med ansträngningsinkontinens är en av bonuseffekterna som många vittnar om.

Fettreducering & Muskelstimulering

Kombinationen av fettförbränning och ökad muskelmassa gör Insculpt extremt effektiv, men vi på INQLUSIVE erbjuder även behandlingar där vi kombinerar Insculpt med Kryoterapi samt Vakuumterapi. 

Kombinationsbehandlingarna är unikt sammansatta och utgår från olika problemområden där vi bl a behandlar med Insculpt i kombination med Cryo T-Shock för dig som vill se och mäta ett resultat direkt efter första behandlingen. I många fall adderar vi bindvävsmassage med vakuum för att hjälpa till att tömma fettceller, mjuka upp bindväven samt få igång cirkulationen för maximal fettreducerande effekt.

Många av våra kunder ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet. Vi har även en allt större kategori med klienter med lipödem som söker sig till oss och får mycket fina resultat.

Välkommen att uppleva resultat på riktigt!

AVANCERAD FETTREDUCERING

Avancerad & resultatfokuserad fettreducering med flera tekniker i samma behandling för maximal effekt. Verkar även uppstramande & utslätande på hud som mist sin spänst. En unikt sammansatt behandling där vi använder vår kunskap & erfarenhet för att kombinera de fettreducerande tekniker som vi anser vara mest effektiva.

Teknikerna/maskinerna är noga utvalda & ger en kombination som enligt oss är den mest effektiva på marknaden. Säkert, smärtfritt & naturligt. Behandlingen är en kombination av följande tekniker:

-Kryoterapi för reducering av vita fettceller
-Vakuummassage (maskin) för tömning av fettceller & smidigare bindväv
-Röd Ljusterapi för ökad cirkulation & läkning på cellnivå
-Radiofrekvens för djupgående värme

2 295 sek

KUR FETTREDUCERING & STYRKA MAGE

Kombinationskur om 4 x 75 min för dig som vill minska midjemåttet, stärka magmuskulaturen, strama upp slapp hud & bli av med oönskade fettdepåer. Effektivt, naturligt & smärtfritt.

CRYO T-SHOCK: Medicintekniskt godkänd maskin/teknik för innovativ kombination av kryo- & termoterapi (kyla & värme) för att tex eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös & slapp hud. Effektivt, säkert, smärtfritt & naturligt.

INSCULPT: Träningen med INSCULPT bränner fett samt stärker musklerna & kan ge samma resultat som ca 25 000 situps på 30 minuter.

15 900 sek

KUR FETTREDUCERING &  TONING RUMPA/LÅR

Varje session avslutas med ekologiska Detoxoljor samt 10 minuter vibrationsplatta för ökad cirkulation & lymflöde.

CRYO T-SHOCK: Medicintekniskt godkänd maskin/teknik för innovativ kombination av kryo- & termoterapi (kyla & värme) för att tex eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös & slapp hud. Effektivt, säkert, smärtfritt & naturligt.

INSCULPT: Träningen med INSCULPT bränner fett samt stärker musklerna & kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter.

16 900 kr

Insculpt 30 min
- prova på

Testa vår unika Insculpt till prova på pris och upplev hur du kan stärka musklerna och bränna fett på 30 min!

En 30-minuters behandling med Insculpt kan ge samma resultat som ca 25 000 sit-ups eller squats. Insculpt bygger på teknik högintensiv elektroterapi för muskelstimulering, maximal träning och fettförbränning. Våra kunder är både kvinnor och män och behandlingen  är effektiv och smärtfri. Ord pris 2 500 sek.

995 kr

 KUR Insculpt 30 min
( 4 ggr)

En intensiv och effektiv kur för dig som vill forma kroppen, bygga muskler och bränna fett med vår unika Insculpt.

En 30-minuters behandling kan ge samma resultat som ca 25 000 sit-ups eller squats. Insculpt ger maximal fettförbränning genom  elektroterapi för muskelstimulering och intensiv träning. Effektivt och med träningsvärk som enda kända biverkning. 

7 995 kr

Fri konsultation
Insculpt

Nyfiken på vad vi kan uppnå med våra behandlingar inom Kryoterapi, Högintensiv träning med Insculpt eller bägge i kombination?

Eller någon av våra andra behandlingar? Boka då en fri konsultation för mer information samt förslag på behandlingsplan utifrån dina förutsättningar & förväntningar. Varmt välkommen! /Team INQLUSIVE

0 kr

FETTFRYSNING & MUSKELSTIMULERING MAGE

Unik kombinationsbehandling för muskeltoning- & styrka i kombination med förbränning & fettreducering.

Effektivt, smärtfritt & naturligt. Bokningen avser 3o min INSCULPT + 30 min Kryoterapi. KAMPANJ 1 995 sek. Ord pris  3 950 sek. Gäller endast 1 tillfälle/person.

1 995 kr

FETTFRYSNING & MUSKELSTIMULERING VALFRITT OMRÅDE

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett och stärka musklerna.

Behandlingen avser 60 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt alt 30 min Cryo + 60 min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning.

Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter samt strama upp lös och slapp hud. Insculpt bränner fett, stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter.

2 995 -3 495 kr

 Insculpt + Cryo T-Shock 60 min

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett och stärka musklerna.

Behandlingen avser 30 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning. 

Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös och slapp hud. Insculpt bränner fett samt stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter. Ord pris 3 950 sek.

1 995 kr

Fyll i formuläret & få ett PERSONLIGT BEHANDLINGSERBJUDANDE!

Fyll i formuläret nedan och få ett PERSONLIGT ERBJUDANDE på en FETT-  ELLER CELLULITREDUCERANDE behandling!

I "medddelandefältet" beskriver du kort det PROBLEMOMRÅDE du önskar hjälp med så återkopplar vi inom 24 h (vardagar) med ett förmånligt pris på en skräddarsydd behandling just för dig!

En ljuvlig och harmonisk miljö, både från att man stiger in från havsluften utanför till den avslappnade atmosfären inne. Ett fantastiskt välkomnande med underbar personal som verkligen bryr sig om dig och tar hand om dig. Här kan du bli bortskämd som tusan! Kommer köpa presentkort och många andra gåvor från dem! Tack snälla för en trevlig upplevelse!

Sagt om INQLUSIVE

FETTFÖRBRÄNNING & STYRKA MED INSCULPT

Insculpt är en maskin baserad på vetenskapliga metoder och högintensiv elektroterapi. En unik samt resultatfokuserad metod för maximal träning och fettförbränning. Behandlingarna är smärtfria och har träningsvärk som enda kända biverkan.

Insculpt skapar elektromagnetiska impulser som tränger igenom hud och fettlager för att nå muskelfibrerna. Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de som vi på egen hand kan framkalla vid traditionell träning. Precis som vid traditionell muskelaktivering, svarar musklerna på sammandragningarna, vilket resulterar i muskeltillväxt samt ökad styrka. Skillnaden är att tekniken gör träningen mer intensiv och effektiv. Den kraftiga aktiviteten samt antalet sammandragningar under en Insculptbehandling är extremt energikrävande vilket ökar ämnesomsättningen samt frisläpper fettsyror för effektiv fettreducering och fettförbränning.

Slutresultaten vi ser dagligen är starkare, fastare och gladare versioner av våra kunder – kvinnor som män i alla åldrar.

INSCULPT – HÖGINTENSIV TRÄNING 

Följande jämförelser ger en fingervisning gällande intensiteten och effektiviteten med den här tekniken:

  • 30 min motsvarar ca 25 000 situps eller benlyft/squats
  • Förbränner fett
  • Ökar muskelmassan
  • Ökar ämnesomsättningen

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

  • Mage
  • Stuss/rumpa
  • Lår

De flesta av våra klienter kommer till oss för att ge sig själva en kickstart med ökad muskelstyrka och fettförbränning på kort tid. Oftast som ett komplement till övrig träning och med synliga och kännbara resultat redan efter första behandlingen. Allt fler av våra kvinnliga kunder vittnar även om att de fått minskade besvär med ansträngningsinkontinens samt bättre kontakt med de nedre magmusklerna och bäckenbotten efter graviditet.

Kryoterapi

Behandlingarna med Cryo T-Shock är idag de mest innovativa  inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging , smärtlindring samt toning och uppstramning av kroppen.

Våra kryobehandlingar kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem samt på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Tex efter graviditet, viktminskning eller andra omställningar i livet.

Vi har även många kunder med ödem och lipödem som har fått fina resultat via fettfrysning av de inflammerade fettcellerna som man har vid lipödem, samt minskade svullnader för de som lider av ödem. 

Kryoterpi är ofta en del av Annas cellulitbehandlingar där hon kombinerar värme (termoterapi) och kyla (kryoterapi) för maximal cirkulation. Vid tex fettfrysning av vita fettceller vid lokala fettdepåer används endast kyla. Som ett komplement till kryoterapin adderar Anna ofta avancerad bindvävsmassage med vakuumterapi, ljustterapi samt läkande rött ljus.

Anna är även vidareutbildnad inom medicinsk kryoterapi där allt fler klienter upplever fantastiska resultat vid akut eller kronisk smärta och värk.

Slutresultaten vi ser dagligen är slankare, fastare, mer tonade samt gladare och friskare versioner av våra kunder! Kvinnor som män i alla åldrar.

Teknologi

En behandling med Cryo T-Shock pågår mellan 15 till 60 minuter och startar med uppvärmning (termoterapi) av behandlingsområdet. Därefter går programmet över till kyla (kryterapi) som är nyckeln till att eliminera fettvävnad och frysa fettcellerna som kristalliseras när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Maskinen är medicintekniskt godkänd och behandlingarna är säkra, smärtfria samt naturliga då de endast baseras på kyla och värme.

Behandlingen är naturlig, säker och smärtfri och våra certifierade kryopterapeuter arbetar dynamiskt och aktivt med enheten under hela behandlingen för maximal kontroll, effekt och säkerhet.

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra kryoterapibehandlingar, där enheten sugs fast på ett område under behandlingen och enbart levererar kyla (vilket kan resultera i skador på huden om terapeuten inte har kontroll), använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskynda processen för att eliminera fettcellerna. Detta ökar också kollagen och elastin för att släta ut och strama upp huden. Tekniken med Cryo T-Shock innebär att terapeuten är 100 % närvarande under processen för maximal kontroll, säkerhet och effekt.

Många av våra klienter ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet.

Bli en inqlusive!

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se

Private Policy

Vi använder cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Du bestämmer vilka cookies som får användas.

Om cookies
Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om.

Du som signar upp för vårat nyhetsbrev eller fyller i formulär via andra digitala kanaler ger ditt samtycket till att dina personliga uppgifter sparas av oss samt kan användas i marknadsföringssyfte.