KRYOTERAPI & MUSKELSTIMULERING

FETTFRYSNING, STYRKA, TONING & FETTFÖRBRÄNNING

Vi erbjuder fettfrysning med kryoterapi och Cryo T-Shock samt högintensviv muskelträning med elektroterapi och Insculpt och vi har specialiserat oss på avancerad fettfrysning och fettreducering av  fettdepåer på mage, lår, rumpa och armar.

Ofta kombinerar vi kryoterapi med vakuumterapi samt muskelstimulering för maximal effekt.

Att se till helheten, kombinera rätt tekniker, behandlingar, eventuella kosttillskott samt coaching inom egenvård är nyckeln till vår framgång samt till nöjda klienter och hållbara resultat.

Upplev stärkande samt fettreducerande behandlingar hos oss på INQLUSIVE  – en klinik med helheten i fokus.

Fettreducering & Muskelstimulering

Kombinationen av fettförbränning och ökad muskelmassa gör Insculpt mycket effektiv. Vi erbjuder även behandlingar där vi kombinerar Insculpt med fettrysning med kryoterapi och Cryo T-Shock samt vakuumterapi för att tömma fettceller, mjuka upp bindväven samt få igång cirkulationen.

Oönskade fettdepåer kan ha olika orsaker och det är därför viktigt att  anpassa behandlingen till varje enskild klient. Behandlingarna är unikt sammansatta  för dig som vill se och mäta resultat direkt efter första behandlingen.

Många av våra kunder ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet. Vi har även en stor kategori klienter med lipödem som sökt sig till oss och fått mycket fina resultat.

Välkommen att uppleva resultat på riktigt!

FETTREDUCERING

BASIC

Effektiv och säker fettreducering med den medicintekniskt godkända maskinen Cryo T-Shock. Passar dig som vill behandla två mindre eller ett större område*

2 495 sek

FETTREDUCERING

AVANCERAD

En unik, effektiv och avancerad fettreducerande behandling med Kryoterapi för fettfrysning av lokala fettdepåer, vakuumterapi samt djupgående värme för tömning av fettceller samt dränage av vätska och slagg. Behandlingen passar dig som har områden med envisa fettdepåer som sitter "hårt och djupt". Se behandlingsområden nedan.

2 995 sek

Insculpt 30 min
- prova på

Testa vår unika Insculpt till prova på pris och upplev hur du kan stärka musklerna och bränna fett på 30 min!

En 30-minuters behandling med Insculpt kan ge samma resultat som ca 25 000 sit-ups eller squats. Insculpt bygger på teknik högintensiv elektroterapi för muskelstimulering, maximal träning och fettförbränning. Våra kunder är både kvinnor och män och behandlingen  är effektiv och smärtfri. Ord pris 2 900 sek.

1 595 kr

FETTFRYSNING & MUSKELSTIMULERING MAGE

Effektiv kombinationsbehandling med Kryoterapi samt Högintensiv Muskelstimulering för dig som vill reducera fettdepåer på magen, minska ditt midjemått samt dra ihop samt "hitta" dina nedre och inre magmuskler samt stärka din core. Många av våra kvinnliga klienter upplever även bättre kontakt med bäckenbotten och minskade besvär med ansträngningsinkontinens  redan efter första behandlingen.

Bokningen avser 30 min Kryoterapi (fettfrysning) med Cryo T-Shock, vilket lämpar sig för ett mindre område (drygt ett halvt A4 i storlek) samt 30 min Muskelstimulering med Insculpt.

CRYO T-SHOCK:
Medicintekniskt godkänd maskin/teknik för innovativ kombination av kryo- och termoterapi (kyla & värme) för att tex eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös och slapp hud. Effektivt, säkert, smärtfritt samt naturligt.

INSCULPT:
Träning med INSCULPT bränner fett samt stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps på 30 minuter. Inför din första session går vi igenom hälsodeklaration samt tar bilder samt mått på de områden du vill behandla.

 

3 295 sek

FETTFRYSNING & MUSKELSTIMULERING VALFRITT OMRÅDE

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona eller stärka valfri del av kroppen, reducera fett och stärka musklerna. Många av våra kvinnliga klienter upplever även bättre kontakt med bäckenbotten och minskade besvär med ansträngningsinkontinens  redan efter första behandlingen.

Bokningen avser 60 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt alt 30 min Cryo + 60 min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning.

CRYO T-SHOCK:
Medicintekniskt godkänd maskin/teknik för innovativ kombination av kryo- och termoterapi (kyla & värme) för att tex eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös och slapp hud. Effektivt, säkert, smärtfritt samt naturligt.

INSCULPT:
Träning med INSCULPT bränner fett samt stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter. Inför din första session går vi igenom hälsodeklaration samt tar bilder samt mått på de områden du vill behandla.

3 995 kr

Fyll i formuläret & få ett PERSONLIGT BEHANDLINGSERBJUDANDE!

Fyll i formuläret nedan och få ett PERSONLIGT ERBJUDANDE på en FETT-  ELLER CELLULITREDUCERANDE behandling!

I "medddelandefältet" beskriver du kort det PROBLEMOMRÅDE du önskar hjälp med så återkopplar vi inom 24 h (vardagar) med ett förmånligt pris på en skräddarsydd behandling just för dig!

FETTFÖRBRÄNNING & STYRKA MED INSCULPT

Insculpt är en maskin baserad på vetenskapliga metoder och högintensiv elektroterapi. En unik samt resultatfokuserad metod för maximal träning och fettförbränning. Behandlingarna är smärtfria och har träningsvärk som enda kända biverkan.

Insculpt skapar elektromagnetiska impulser som tränger igenom hud och fettlager för att nå muskelfibrerna. Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de som vi på egen hand kan framkalla vid traditionell träning. Precis som vid traditionell muskelaktivering, svarar musklerna på sammandragningarna, vilket resulterar i muskeltillväxt samt ökad styrka. Skillnaden är att tekniken gör träningen mer intensiv och effektiv. Den kraftiga aktiviteten samt antalet sammandragningar under en Insculptbehandling är extremt energikrävande vilket ökar ämnesomsättningen samt frisläpper fettsyror för effektiv fettreducering och fettförbränning.

Slutresultaten vi ser dagligen är starkare, fastare och gladare versioner av våra kunder – kvinnor som män i alla åldrar.

FAKTA OM INSCULPT 

Följande jämförelser ger en fingervisning gällande intensiteten och effektiviteten med den här tekniken:

  • 30 min motsvarar ca 25 000 situps eller benlyft/squats
  • Förbränner fett
  • Ökar muskelmassan
  • Ökar ämnesomsättningen

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

  • Mage
  • Stuss/rumpa
  • Lår

De flesta av våra klienter kommer till oss för att ge sig själva en kickstart med ökad muskelstyrka och fettförbränning på kort tid. Oftast som ett komplement till övrig träning och med synliga och kännbara resultat redan efter första behandlingen. Allt fler av våra kvinnliga kunder vittnar även om att de fått minskade besvär med ansträngningsinkontinens samt bättre kontakt med de nedre magmusklerna och bäckenbotten efter graviditet.

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Kryoterapi med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi) och är enligt mig den enda säkra kryomaskinen på marknaden.

Detta till skillnad från ”coolsculpting” och andra cryobehandlingar, där maskinen sugs fast på ett område under behandlingen  (vilket kan resultera i skador på huden samt ojämna resultat), arbetar jag och mina kollegor dynamiskt på kroppen med Cryo T-Shock. Tekniken med Cryo T-Shock innebär därmed att terapeuten är 100 % närvarande under behandlingsprocessen för maximal kontroll på temperaturer, säkerhet och effekt.

Många av våra klienter ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet. /Anna, Terapeut & Klinikansvarig

TERAPIFORMER

Med många års erfarenhet har Anna, Klinikansvarig, gjort sig ett namn inom estetiska cellulitbehandlingar och fettreducerande behandlingar med Kryoterapi, Vakuumterapi, Ljusterapi och Muskelstimulering som grundläggande behandlingstekniker.

Våra estetiska behandlingar med Kryoterapi är de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering samt uppstramning av kropp och hud som mist sin spänst, kollagen och elastin.

Ofta kompletterar samt kombinerar vi Kryoterapin med avancerad Bindvävsmassage, Vakuumterapi, Muskelstimulering samt Röd och blå ljusterapi för maximal effekt.

Anna är även vidareutbildad inom medicinsk kryoterapi och behandlar dagligen klienter med akut eller kronisk smärta. ödem och lipödem. 

Slutresultaten vi ser dagligen är slankare, fastare, mer tonade samt gladare och friskare versioner av våra kunder! Kvinnor som män i alla åldrar.

Bli en inqlusive!

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se