KRYOTERAPI, VAKUUMTERAPI, LJUSTERAPI

AVANCERADE CELLULIT- & FETTREDUCERANDE BEHANDLINGAR

Välkommen att boka din cellulitbehandling hos mig i Göteborg eller Varberg. Jag kombinerar bindvävsmassage, Gua Sha, vakuumterapi, kryoterapi med Cryo T-Shock samt ekologiska produkter för maximala samt hållbara resultat.

Jag har lång erfarenhet inom cellulitbehandlingar, fettreducering, bindvävsbehandlingar, lymfmassage och holistisk hälsa. Helheten är nyckeln till min succé samt hållbara resultat för mina klienter genom åren.

Välkommen till mig på INQLUSIVE – en klinik med helhet i fokus. /Anna

CELLULITREDUCERING & BINDVÄVSMASSAGE

Celluliter är kortfattat slagg, fett och vätska i bindväven och kan vara kopplade till kost, livsstil, hormoner, arv, ålder mm. De kan yttra sig i olika grader - allt ifrån hud som mist sin spänst med ytliga gropar till förtätningar i bindväven, såkallade fibroser. Celluliter är även ett inflammatoriskt tillstånd vilket jag tar hänsyn till i mina behandlingar.

För att reducera celluliter, envisa fettdepåer eller ödem behöver man kombinera rätt tekniker, eventuella kosttillskott samt coaching inom egenvård samt kost och livsstil. Jag behandlar och coachar alltid mina klienter ur ett holistiskt perspektiv, vilket är nyckeln till nöjda klienter och hållbara resultat.

Mina avancerade cellulitbehandlingar och fettreducerande behandlingar innefattar ofta Kryoterapi med Cryo T-Shock för fettfrysning av fettdepåer och fibroser samt bindvävssmassage med Vakuumterapi med djupgående värme för tömning av fettceller och ökad cirkulation. Denna unika kombination av kryoterapi och vakuumterapi ger fantastiska resultat  samt reducerar även vätska och slagg samt ger smidigare muskler för ökad lymfcirkulation. 

Jag adderar ofta Ljusterapi med antiinflammatioriska egenskaper samt läkning på cellnivå.

Allt hänger ihop och helheten är nyckeln till fina samt hållbara resultat! /Anna

Cellulitbehandling BASIC

En avancerad cellulitreducerande behandling anpassad för ett MINDRE OMRÅDE med "djupare celluliter" alt ett något STÖRRE område med ytliga celluliter. Verkar även fettreducerande samt uppstramande på slapp hud som mist sin spänst.

1 395 sek

CELLULITBEHANDLING EXTRA

En extra lång cellulitreducerande behandling för dig som har större områden med djupa eller ytliga celluliter. Verkar även fettreducerande samt uppstramande på slapp hud som mist sin spänst.

1 995 sek

CELLULITBEHANDLING AVANCERAD

En extra lång cellulit- & fettrreducerande behandling med TILLÄGG KRYOTERAPI. Behandlingen passar dig som har djupa celluliter samt envisa fett/slaggdepåer, ödem eller förtätningar i bindväven (fibroser) på tex lår, insida knän, eller ridbyxlår. Verkar även uppstramande på slapp hud som mist sin spänst.

2 995 sek

Fyll i formuläret & få ett PERSONLIGT BEHANDLINGSERBJUDANDE!

Fyll i formuläret nedan och få ett PERSONLIGT ERBJUDANDE på en FETT-  ELLER CELLULITREDUCERANDE behandling!

I "medddelandefältet" beskriver du kort det PROBLEMOMRÅDE du önskar hjälp med så återkopplar vi inom 24 h (vardagar) med ett förmånligt pris på en skräddarsydd behandling just för dig!

TERAPIFORMER

Med många års erfarenhet har Anna, Klinikansvarig, gjort sig ett namn inom estetiska cellulitbehandlingar och fettreducerande behandlingar med Kryoterapi, Vakuumterapi, Ljusterapi och Muskelstimulering som grundläggande behandlingstekniker.

Våra estetiska behandlingar med Kryoterapi är de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering samt uppstramning av kropp och hud som mist sin spänst, kollagen och elastin.

Ofta kompletterar samt kombinerar vi Kryoterapin med avancerad Bindvävsmassage, Vakuumterapi, Muskelstimulering samt Röd och blå ljusterapi för maximal effekt.

Anna är även vidareutbildad inom medicinsk kryoterapi och behandlar dagligen klienter med akut eller kronisk smärta. ödem och lipödem. 

Slutresultaten vi ser dagligen är slankare, fastare, mer tonade samt gladare och friskare versioner av våra kunder! Kvinnor som män i alla åldrar.

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Kryoterapi med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi) och är enligt mig den enda säkra kryomaskinen på marknaden.

Detta till skillnad från “coolsculpting” och andra cryobehandlingar, där maskinen sugs fast på ett område under behandlingen  (vilket kan resultera i skador på huden samt ojämna resultat), arbetar jag och mina kollegor dynamiskt på kroppen med Cryo T-Shock. Tekniken med Cryo T-Shock innebär därmed att terapeuten är 100 % närvarande under behandlingsprocessen för maximal kontroll på temperaturer, säkerhet och effekt.

Många av våra klienter ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet. /Anna, Terapeut & Klinikansvarig

Bli en inqlusive!

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se