top of page

CELLULITBEHANDLINGAR

This is your Services Page. It's a great opportunity to provide information about the services you provide. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

FETTREDUCERING & MUSKELSTIMULERING

Jag har gedigen kunskap och erfarenhet av fettreducerande behandlingar med kryoterapi, vakuumterapi, ljusterapi och muskelstimulering som grundläggande behandlingstekniker. Mina estetiska behandlingar med kryoterapi är de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering samt uppstramning av kropp och hud som mist sin spänst, kollagen och elastin. Ofta kompletterar samt kombinerar jag Kryoterapi med avancerad Bindvävsmassage, Vakuumterapi, Muskelstimulering samt Röd och blå ljusterapi för maximal effekt.

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. kryoterapi med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi) och är enligt mig den enda säkra kryomaskinen på marknaden. Detta till skillnad från ”coolsculpting” och andra kryobehandlingar, där maskinen sugs fast på ett område under behandlingen, vilket kan resultera i skador på huden samt ojämna resultat. Med Cryo T-Shock  arbetar jag dynamiskt på kroppen samt är 100 % närvarande under behandlingsprocessen för maximal kontroll på temperaturer, säkerhet och effekt. Många av mina klienter ser dessa behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet. 

INSCULPT

Insculpt är baserad på vetenskapliga metoder och högintensiv elektroterapi för maximal träning och fettförbränning. Behandlingarna är smärtfria och har träningsvärk som enda kända biverkan. De flesta av våra klienter kommer till oss för en kickstart med ökad muskelstyrka och fettförbränning på kort tid. Oftast som ett komplement till övrig träning och med synliga och kännbara resultat redan efter första behandlingen. Allt fler av mina  kvinnliga kunder vittnar även om att de fått minskade besvär med ansträngningsinkontinens samt bättre kontakt med de nedre magmusklerna och bäckenbotten efter graviditet. /Anna

FAKTA:

  • 30 min motsvarar ca 25 000 situps eller benlyft/squats

  • Förbränner fett

  • Ökar muskelmassan

  • Ökar ämnesomsättningen

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

  • Mage

  • Stuss/rumpa

  • Lår

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING

Tänk på att du skall vara frisk och infektionsfri när du kommer på behandling. Såväl för din egen och andras hälsa och säkerhet. Meddela terapeuten om du har kroniska sjukdomar, skador eller tar mediciner som kan påverka din behandling. Oavsett behandling, är det bra att dricka rikligt med vatten samt ha utrymme för rörelse och nedvarvning innan samt efter din behandling. 

Fettreducering Basic

Effektiv och säker fettreducering med den medicintekniskt godkända maskinen Cryo T-Shock. Passar dig som vill behandla två mindre eller ett större område.

2495 sek

Fettreducering Avancerad

En unik, effektiv och avancerad fettreducerande behandling med Kryoterapi för fettfrysning av lokala fettdepåer, vakuumterapi samt djupgående värme för tömning av fettceller samt dränage av vätska och slagg. Behandlingen passar dig som har områden med envisa fettdepåer som sitter "hårt och djupt". 

2995 sek

Muskelstimulering Prova-På-Pris

Testa Insculpt och upplev hur du kan stärka och tighta till muskler samt bränna fett på 30 min! Insculpt bygger på högintensiv elektroterapi för muskelstimulering, maximal träning samt fettförbränning - effektivt och smärtfritt. En 30-minuters behandling kan ge samma resultat som ca 25 000 sit-ups eller squats och många av våra kvinnliga klienter upplever minskade besvär med ansträngningsinkontinens samt bättre kontakt med bäckenbotten redan efter första behandlingen. Minskade problem med rygg/ländrygg är också en vanlig bonus som ett resultat av starkare core vid behandling av mage/magmuskler.

1595 sek

Fettreducering & Muskelstimulering MAGE

Effektiv kombinationsbehandling med Kryoterapi samt Högintensiv Muskelstimulering för dig som vill reducera fettdepåer på magen, minska ditt midjemått samt dra ihop samt "hitta" dina nedre och inre magmuskler samt stärka din core. Många av våra kvinnliga klienter upplever även bättre kontakt med bäckenbotten och minskade besvär med ansträngningsinkontinens  redan efter första behandlingen.

3295 sek

Fettreducering & Muskelstimulering VALFRITTT OMRÅDE

Effektiv kombinationsbehandling med Kryoterapi samt Högintensiv Muskelstimulering för dig som vill reducera fettdepåer på magen, minska ditt midjemått samt dra ihop samt "hitta" dina nedre och inre magmuskler samt stärka din core. Många av våra kvinnliga klienter upplever även bättre kontakt med bäckenbotten och minskade besvär med ansträngningsinkontinens  redan efter första behandlingen.

3995 sek

FÖRE & EFTERBILDER

KONTAKTA INQLUSIVE

Frågor gällande behandlingar, hälsoprodukter

eller bokning ?  Mejla Anna på hello@inqlusive.se eller sms:a 0733-308986. Jag svarar alltid inom

24 timmar under vardagar. 

bottom of page