Kryoterapi – ett naturligt alternativ

Fettreducering med cryo t-chock

Vi är kända för våra unika kryobehandlingar och skönhetsbehandlingar inom fettreducering, fettfrysning och cellulitbehandling, men Kryoterapi är så mycket mer än estetiska behandlingar. Vi hjälper även klienter med smärtlindring, rehab samt dränage vid ödem och lipödem.

Kryoterapi med med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi). Vår kryomaskin Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Vi behandlar såväl estetiskt som medicinskt.

Kryoterapi är en naturlig och icke-invasiv behandling som är smärtfri och säker samt ger resultat redan efter första behandlingen.

Behandlingar för fettfrysning, cellulitreducering och uppstramning av slapp hud blir allt mer efterfrågande och många av våra kunder ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet.

Kryoterapi med med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi). Vår kryomaskin Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Vi behandlar såväl estetiskt som medicinskt.

Cryo T-shock behandlingar

Kryoterapi Cryo T-shock 30 min

En 30-minuters Kryobehandling med Cryo T-Shock för dig som vill prova Kryoterapi på ett mindre område och uppleva de resultat som vi kan uppnå redan efter första behandlingen.

Kryoterapi används bl.a för fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av lös och slapp hud, men även smärtlindring, rehab och dränage vid ödem och lipödem. På 30 minuter hinner vi behandla ca ett halvt A4-papper i storlek. Ord pris 2 200 sek.

1 495 kr

Kryoterapi Cryo T-Shock 60 min

En 60-minuters Kryobehandling med Cryo T-Shock för dig som vill prova Kryoterapi på ett lite större område samt uppleva de fantastiska resultat som vi kan uppnå efter endast en behandling.

Kryoterapi används bl.a för fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av lös och slapp hud, men även smärtlindring, rehab och dränage vid ödem och lipödem. På 60 minuter hinner vi behandla ca ett A4-papper i storlek. Ord pris 3 500 sek.

2 495 kr

KUR Kryoterapi Cryo T-Shock 60 min (4 ggr)

En kur på fyra Kryobehandlingar (60 min) för dig som vill reducera fett, minska celluliter eller strama upp slapp hud på områden som är svåra att komma åt med träning och rätt kost.

Kryoterapi används bl.a för fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av lös och slapp hud, men även smärtlindring, rehab och dränage vid ödem och lipödem. På 60 minuter hinner vi behandla ca ett A4-papper i storlek.

11 600 kr

KUR Kryoterapi Fettfrysning Knän

Kur om fyra kryobehandlingar för dig som vill minska fettdepåer och strama upp huden runt eller över dina knän.

 Här arbetar vi fokuserat med fettreducering och fettfrysning för att minska lokala fettdepåer runt dina knän som är svåra att bli av med genom rätt träning och kost. Vi mäter och fotograferar resultaten innan och efter kuren.

9 995 kr

KUR Kryoterapi Fettfrysning Armar

Kur om fyra kryobehandlingar för dig som vill minska omfånget på överarmarna samt strama upp lös/slapp hud som mist sin spänst.

Problem med överarmar som mist sin spänst och samlat på sig fettdepåer är vanligt och kan vara svårt att komma tillrätta med. Här jobbar vi med Kryoterapi för fettreducering och uppstramning av slapp hud på armarna.

9 995 kr

KUR Kryoterapi Fettfrysning Mage

Kur om fyra kryobehandlingar för dig som vill minska omfånget på mage och midja samt strama upp lös/slapp hud som mist sin spänst.

Vi arbetar med Kryoterapi och väljer program efter dina specifika behov. Fettfrysning i kombination med uppstramning av slapp hud är den vanligaste kombinationen och resultaten ser och mäter vi med måttband.

9 995 kr

Kombobehandlingar

 Insculpt + Cryo T-Shock 60 min

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett och stärka musklerna med mät- och kännbart resultat efter första behandlingen.

Behandlingen avser 30 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning. 

Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös och slapp hud. Insculpt bränner fett samt stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter. Ord pris 5 100 sek.

2 495 kr

Insculpt + Cryo T-Shock 90 min

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett och stärka musklerna med mät- och kännbart resultat efter första behandlingen.

 Behandlingen avser 60 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt alt 30 min Cryo + 60 min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning.

Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter samt strama upp lös och slapp hud. Insculpt bränner fett, stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter. 

3 495 kr

KOMBO-KUR Mage 60 min (4 ggr)

Kombinationskur för dig som vill minska midjemåttet och stärka magmusklerna med snabbt resultat. Perfekt efter graviditet men passar även för män!

Kuren avser fyra behandlingar med 30 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt på magen.

Den här kuren har blivit extra populär för de kvinnor som vill hitta tillbaka till sin styrka och form efter graviditet eller snabb viktnedgång. Många upplever att de hittar de nedre magmusklerna lättare redan efter den första behandlingen, vilket gör det lättare att komma igång med övrig träning.

14 000 kr

KOMBO-KUR Celluliter 70 min (4 ggr)

En kur för dig som vill reducera celluliter samt tona rumpa eller lår på ett snabbt, smärtfritt och naturligt sätt.

Varje behandling avser 40 min Kryoterapi (20 min per sida) + 3o min Insculpt (båda sidor). Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter samt strama upp lös och slapp hud.

Insculpt bränner fett samt stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 squats på 30 minuter. Sessionerna an anpassas efter dina behov och samråd med terapeuten.

15 500 kr

KOMBO-KUR Rumplyft 90 min (4 ggr)

En effektiv kombinationskur för maximalt lyft samt toning av rumpan där vi kombinerar Insculpt med Cryo T-Shock.

Varje behandling avser 30 min Kryoterapi + 60 min Insculpt, alternativt 6o min Kryoterapi + 30 min Insculpt. Här kombineras Cryo T-Shock för att minska fettdepåer under eller på rumpan, uppföljt av Insculpt för lyft, fettförbränning och maximal muskelträning. 

Varje behandling i kuren anpassas efter din unika behov ovh önskemål och i samråd med terapeuten. Förvänta dig ett fint lyft och en starkare kropp efter avslutat kur!

17 900 kr

KOMBO-KUR Lår 90 min (4 ggr)

En kombinationskur för fettreducering och cellulitreducering på bak- eller framsida lår.

Här kombineras Kryoterapi för att minska fett och celluliter, uppföljt av Insculpt för fettförbränning och maximal muskelträning. Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter samt strama upp lös & slapp hud.

Varje behandling avser 30 min Cryo Therapy + 60 min Insculpt alternativt 6o min Cryo Therapy + 30 min Insculpt. Sessionerna skräddarsys efter dina personliga behov.

17 900 kr

Kryoterapi

Behandlingarna med Cryo T-Shock är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging , smärtlindring samt toning och uppstramning av kroppen. Maskinen är medicintekniskt godkänd och behandlingarna är säkra, smärtfria och naturliga då de endast baseras på kyla och värme.

Våra kryobehandlingar kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem samt på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Tex efter graviditet, viktminskning eller andra omställningar i livet.

Vi har även många kunder med ödem och lipödem som hittat till oss och fått fina resultat via fettfrysning av de inflammerade fettcellerna som man har vid lipödem, samt minskade svullnader för de som lider av ödem. Vår Cryo T-Shock har flera medicinska program där vi arbetar med dränage, smärtlindring och cirkulation.

Slutresultaten vi ser dagligen är slankare, fastare, mer tonade samt gladare och friskare versioner av våra kunder! Kvinnor som män i alla åldrar.

Teknologi

En behandling med Cryo T-Shock pågår mellan 15 till 60 minuter och startar med uppvärmning (termoterapi) av behandlingsområdet. Därefter går programmet över till kyla (kryterapi) som är nyckeln till att eliminera fettvävnad och frysa fettcellerna som kristalliseras när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Behandlingen är naturlig, säker och smärtfri och våra certifierade kryopterapeuter arbetar dynamiskt och aktivt med enheten under hela behandlingen för maximal kontroll, effekt och säkerhet.

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra kryoterapibehandlingar, där enheten sugs fast på ett område under behandlingen och enbart levererar kyla (vilket kan resultera i skador på huden om terapeuten inte har kontroll), använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskynda processen för att eliminera fettcellerna. Detta ökar också kollagen och elastin för att släta ut och strama upp huden. Tekniken med Cryo T-Shock innebär att terapeuten är 100 % närvarande under processen för maximal kontroll, säkerhet och effekt.

Bli en inqlusive!

VI SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR!

Fyll i  formuläret nedan så svarar vi inom 24 h måndag-fredag. Korta frågor besvaras även via DM på Instagram, som vi också tycker att du skall både följa och supergilla;)

En ljuvlig och harmonisk miljö, både från att man stiger in från havsluften utanför till den avslappnade atmosfären inne. Ett fantastiskt välkomnande med underbar personal som verkligen bryr sig om dig och tar hand om dig. Här kan du bli bortskämd som tusan! Kommer köpa presentkort och många andra gåvor från dem! Tack snälla för en trevlig upplevelse!

Sagt om INQLUSIVE

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se