Kryoterapi – ett naturligt alternativ

Fettreducering med cryo t-chock

Vi är kända för våra unika kryobehandlingar och skönhetsbehandlingar inom fettreducering, fettfrysning och cellulitbehandling, men Kryoterapi är så mycket mer än estetiska behandlingar. Vi hjälper även klienter med smärtlindring, rehab samt dränage vid ödem och lipödem.

Kryoterapi med med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi). Vår kryomaskin Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Vi behandlar såväl estetiskt som medicinskt.

Kryoterapi är en naturlig och icke-invasiv behandling som är smärtfri och säker samt ger resultat redan efter första behandlingen.

Behandlingar för fettfrysning, cellulitreducering och uppstramning av slapp hud blir allt mer efterfrågande och många av våra kunder ser våra behandlingar som ett alternativ till kirurgiska ingrepp såsom fettsugning, bukplastik och kirurgi för borttagning av överflödig hud efter viktnedgång och graviditet.

Kryoterapi med med Cryo T-Shock baseras på en kombination av värme och kyla (kryo- och termoterapi). Vår kryomaskin Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Vi behandlar såväl estetiskt som medicinskt.

Cryo T-shock behandlingar

Kryoterapi Cryo T-shock 30 min

En 30-minuters Kryobehandling med Cryo T-Shock för dig som vill prova Kryoterapi på ett mindre område.

Kryoterapi används bl.a för fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av lös och slapp hud, men även smärtlindring, rehab och dränage vid ödem och lipödem. På 30 minuter hinner vi behandla ca ett halvt A4-papper i storlek. Ord pris 2 200 sek.

Behandlingsområden:
- Rumpa/Lår
- Mage/Sidor/Midja
- Armar
- Knän/Insida Lår
- Område vid "BH-band"

1 495 kr

Kryoterapi Cryo T-Shock 60 min

En 60-minuters Kryobehandling med Cryo T-Shock för dig som vill prova Kryoterapi på ett lite större område.

Kryoterapi används bl.a för fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av lös och slapp hud, men även smärtlindring, rehab och dränage vid ödem och lipödem. På 60 minuter hinner vi behandla ca ett A4-papper i storlek. Ord pris 3 500 sek.

Behandlingsområden:
- Rumpa/Lår
- Mage/Sidor/Midja
- Armar
- Knän/Insida Lår
- Område vid "BH-band"

2 495 kr

KUR Kryoterapi Cryo T-Shock 60 min (4 ggr)

En kur på fyra Kryobehandlingar (60 min) för dig som vill reducera fett, minska celluliter eller strama upp slapp hud på områden som är svåra att komma åt med träning och rätt kost.

Kryoterapi används bl.a för fettreducering, cellulitbehandlingar och uppstramning av lös och slapp hud, men även smärtlindring, rehab och dränage vid ödem och lipödem. På 60 minuter hinner vi behandla ca ett A4-papper i storlek.

Behandlingsområden:
- Rumpa/Lår
- Mage/Sidor/Midja
- Armar
- Knän/Insida Lår
- Område vid "BH-band"

11 600 kr

Kombobehandlingar

 Insculpt + Cryo T-Shock 60 min

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett och stärka musklerna.

Behandlingen avser 30 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning. 

Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter, tona kroppen samt strama upp lös och slapp hud. Insculpt bränner fett samt stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter. Ord pris 5 100 sek.

2 495 kr

Insculpt + Cryo T-Shock 90 min

Effektiv kombinationsbehandling för dig som vill tona kroppen, reducera fett och stärka musklerna.

Behandlingen avser 60 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt alt 30 min Cryo + 60 min Insculpt på mage, rumpa, sidor eller lår och är smärtfri samt med träningsvärk som enda kända biverkning.

Kryoterapi används för att eliminera fett, reducera celluliter samt strama upp lös och slapp hud. Insculpt bränner fett, stärker musklerna och kan ge samma resultat som ca 25 000 situps eller squats på 30 minuter.

3 495 kr

KOMBO-KUR Mage 60 min (4 ggr)

Kombinationskur för dig som vill minska midjemåttet och stärka magmusklerna. Perfekt efter graviditet men passar även för män!

Kuren avser fyra behandlingar med 30 min Cryo T-Shock Therapy + 3o min Insculpt på magen.

Den här kuren har blivit extra populär för de kvinnor som vill hitta tillbaka till sin styrka och form efter graviditet eller snabb viktnedgång. Många upplever att de hittar de nedre magmusklerna lättare redan efter den första behandlingen, vilket gör det lättare att komma igång med övrig träning.

14 000 kr

KOMBO-KUR Rumpa/Lår 90 min (4 ggr)

En kombinationskur (4 x 90 min) för maximalt lyft samt toning av rumpa eller lår.

Här kombineras Cryo T-Shock Fat Removal för att minska fett eller celluliter, uppföljt av Insculpt för lyft samt toning och maximal muskelträning.

Vid behandling av lår kombineras Cryo T-Shock Fat Removal för att minska fett & celluliter på bak- eller framsida lår, uppföljt av Insculpt.

Denna bokning avser din första tid, dvs 30 min Cryo Therapy + 60 min Insculpt alternativt 6o min Cryo Therapy + 30 min Insculpt. Sessionerna skräddarsys per område efter dina behov i samråd med terapeuten.

17 900 kr

Kryoterapi

Behandlingarna med Cryo T-Shock är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging , smärtlindring samt toning och uppstramning av kroppen. Maskinen är medicintekniskt godkänd och behandlingarna är säkra, smärtfria och naturliga då de endast baseras på kyla och värme.

Våra kryobehandlingar kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem samt på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Tex efter graviditet, viktminskning eller andra omställningar i livet.

Vi har även många kunder med ödem och lipödem som hittat till oss och fått fina resultat via fettfrysning av de inflammerade fettcellerna som man har vid lipödem, samt minskade svullnader för de som lider av ödem. Vår Cryo T-Shock har flera medicinska program där vi arbetar med dränage, smärtlindring och cirkulation.

Slutresultaten vi ser dagligen är slankare, fastare, mer tonade samt gladare och friskare versioner av våra kunder! Kvinnor som män i alla åldrar.

Teknologi

En behandling med Cryo T-Shock pågår mellan 15 till 60 minuter och startar med uppvärmning (termoterapi) av behandlingsområdet. Därefter går programmet över till kyla (kryterapi) som är nyckeln till att eliminera fettvävnad och frysa fettcellerna som kristalliseras när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Behandlingen är naturlig, säker och smärtfri och våra certifierade kryopterapeuter arbetar dynamiskt och aktivt med enheten under hela behandlingen för maximal kontroll, effekt och säkerhet.

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra kryoterapibehandlingar, där enheten sugs fast på ett område under behandlingen och enbart levererar kyla (vilket kan resultera i skador på huden om terapeuten inte har kontroll), använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskynda processen för att eliminera fettcellerna. Detta ökar också kollagen och elastin för att släta ut och strama upp huden. Tekniken med Cryo T-Shock innebär att terapeuten är 100 % närvarande under processen för maximal kontroll, säkerhet och effekt.

Bli en inqlusive!

VI SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR!

Fyll i  formuläret nedan så svarar vi inom 24 h måndag-fredag. Korta frågor besvaras även via DM på Instagram, som vi också tycker att du skall både följa och supergilla;)

En ljuvlig och harmonisk miljö, både från att man stiger in från havsluften utanför till den avslappnade atmosfären inne. Ett fantastiskt välkomnande med underbar personal som verkligen bryr sig om dig och tar hand om dig. Här kan du bli bortskämd som tusan! Kommer köpa presentkort och många andra gåvor från dem! Tack snälla för en trevlig upplevelse!

Sagt om INQLUSIVE

Huvudkliniken i GÖTEBORG:
Önneredsvägen 114
hello@inqlusive.se

Filialen i VARBERG:
Kungsgatan 32
hello@inqlusive.se